Zagreb - petodnevni program

Na ovim stranicama predstavili smo vam samo jedan od naših programa „Škole u prirodi“. Osim Škole u prirodi –Zagreb“ možemo ponuditi: Bjelolasicu, Fužine, Staru Sušicu, Gerovo, Puntiželu, Lojzekovu hižu. Sve spomenute programe rado ćemo dostaviti na Vaš zahtjev. Slobodno nam se obratite!

PROGRAM

 • 1. DAN:
  Polazak u 8 sati i vožnja autoputem prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja.
  Program putovanja u polasku. Kontakti pratitelja (učitelja i suradnika) s roditeljima, uputstva i organizirano prikupljanje svih osobitosti o djeci (napose zdravstvenih). Predstavljanje pratitelja i vozača, obrazloženje načina putovanja, rute putovanja, organizacije kretanja i obroka na planiranim odmorištima. Obraćanje pozornosti djeci na kulturno-povijesne i zemljopisne osobitosti krajolika kroz koje se prolazi, obraćanje pozornosti na stanje u prometu. U slučaju odabira obilazak Plitvica. Dolazak u hostel, smještaj.Razgled hostelskog prostora, snalaženje u novom okruženju i potom večera, nakon čega slijedi večernji program (predstavljanje upravitelja hostela, svih pratitelja te kulturno-zabavnog i sportskog animatora). Druženje, ples,zabava. Odlazak na počinak – 22,00 h.
 • 2. DAN:
  Jutarnje razgibavanje- 8 sati, stručna animacija za sve dane. Doručak. Program upoznavanja Zagreba uz vodiča: Gornji grad – Katedrala – Kam. vrata U toku jutarnjeg razgleda grada posjet Tehničkom muzeju i Hrvatskom Saboru. Povratak u Grad mladih na ručak, odmor i potom nastavni program, igre loptom na obližnjem igralištu.
  Večernji program (predstavljanje škola i razreda) . Druženje, ples, zabava – stručna animacija za sve večeri
 • 3. DAN:
  Doručak. Slijedi cjelodnevni izlet u Hrvatsko Zagorje koji uključuje posjet Krapini - Muzej krapinskog pračovjeka i špilje Hušnjakovo, dvorac Trakošćan, Marija Bistrica - svetište Majke Božje. Ručak lounch paket. Povratak u Grad mladih u večernjim satima na večeru. Večernji program (Pokloni se i počni). Druženje, ples, zabava ili crtići, video. Odlazak na počinak – 22,00 h
 • 4. DAN:
  Jutarnje razgibavanje, potom doručak i odlazak u posjet Školskoj knjizi i Hrvatskoj radio televiziji. Povratak na ručak.
  U popodnevnim satima CINESTAR - gledanje projekcije koja se prikazuje u tom terminu.
  Večera, večernji program. Druženje, ples i zabava. Odlazak na počinak – 22,00 h
 • 5. DAN:
  Jutarnje razgibavanje, doručak, spremanje prtljage u autobus i odlazaka u posjet Muzeju Dražena Petrovića i ZOO. Povratak na ručak u Grad mladih. Ukrcaj u autobus i povratak. Prispjeće i pojedinačno predavanje djece roditeljima.

CIJENA PROGRAMA: 1.150,00 KN

CIJENA UKLJUČUJE:
smještaj na bazi 4 puna pansiona Grada mladih u Zagrebu, vožnju udobnim turističkim autobusom, stručnog Cromovensovog pratitelja, koordinaciju zabavnih i sportskih programa, osiguranje, sve posjete i razglede prema programu, pripremu i organizaciju, te PDV.

NAPOMENA:
Cijene su okvirne i ovise o broju učenika, broju učitelja pratitelja, broju dana boravka, kao i sadržaju programa. Na osnovu konkrentog upita sastavit ćemo program i točnu cijenu programa.

NA VRH STRANICE