Gorski kotar - škole na snijegu

FUŽINE - OBJEKT ARNIKA - PROGRAM 5 DANA

Na ovim stranicama predstavili smo vam samo jedan od naši programa "Škole na snijegu“". Osim "Škole na snijegu – Fužine" možemo ponuditi: Bjelolasicu, Staru Sušicu, Gerovo, Kranjsku gora. Sve spomenute programe rado ćemo dostaviti na Vaš zahtjev. Slobodno nam se obratite!

Pansion Arnika nudi vam nezaboravno provedeno vrijeme u jednom od najljepših krajeva naše domovine, Gorskom kotaru. Boravak na snijegu je idealna prilika za djecu da upoznaju život u gorskim predjelima, netaknutu prirodu i zabave se u igri i druženju.

Pansion "Arnika" se nalazi u Fužinama izvan prometa i ceste u lijepoj prirodi te ima ukupno 48 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim i peterokrevetnim sobama. Svaka soba ima umivaonik s toplom i hladnom vodom, a tuš/WC je zajednički na katu. Cijeli objekt je grijan centralnim grijanjem. S obzirom na kapacitet pansiona moguće je da boravi samo jedna grupa što pridonosi intimnoj i ugodnijoj atmosferi. Osim glavne sale – restorana na raspolaganju je još jedna manja sala gdje se nalazi televizija sa satelitskim programima i videom gdje djeca mogu gledati crtiće ili dječje emisije.

U sklopu samog objekta nalaze se ljuljačke, klackalice koje su na raspolaganju isključivo djeci. U popodnevnim satima za djecu je moguće organizirati skijanje sa učiteljem skijanja u trajanju 2 sata. Skijaška staza se nalazi u blizini objekta i na njoj je postavljena žičara.
Svaku večer u suradnji s odgajateljicama i animatorom organizirana je zabava u postorijama objekta, a samo neki od programa su; piđama party, Eurosong, tombola, večer ludih frizura. U suradnji s lokalnim lovcima i speolozima organizira se posjet kada djeci pričaju prigodne pričice.

Objekt ima i potporu Ministarstva prosvjete i športa za obavljanje djelatnosti pružanja usluga boravka za predškolsku i školsku djeci.

CIJENA PROGRAMA: 1.495,00

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz udobnim turističkom autobusom
  • 4 puna pansiona koji uključuje: noćenje, doručak, ručak, užinu i večeru
  • Osiguranje od nesretnog slučaja
  • Animatora za sve dane boravka (jutarnja i večernja animacija)
  • 3 učitelja - pratitelja
  • Pripremu i organizaciju putovanja
  • PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • skijašku opremu (pancerice, štapove i skije), učitelja skijanja za sve dane i - korištenje vučnice , doplata 385,00 kn
  • Najam sanjki za sve dane 30 kn
  • sokove uz obroke, preporučamo da se ponese sok za razrjeđivanje.

Na 10 djece ide 1 učitelj skijanja.

NAPOMENA:
Cijene su okvirne i ovise o broju učenika, broju učitelja pratitelja, broju dana boravka, kao i sadržaju programa. Na osnovu konkrentog upita sastavit ćemo program i točnu cijenu programa.

NA VRH STRANICE